Tjänster

IGC kan hjälpa dig att komma vidare i innovationsarbetet

Hur många goda idéer har inte stannat vid att ”vi borde”, eller ni kanske har startat processen men inte kommit i mål för att den första prototypen inte blev så framgångsrik som ni hoppats? 

Nu är rätt tid att komma igång med innovationsarbetet på allvar. Men just nu har du antagligen inte tid med det. Högkonjunktur råder och alla resurser är upptagna med att leverera, så det får vänta till sen. Men handen på hjärtat – kommer du göra det sen? Vi vet att riskviljan sjunker under lite sämre tider. Man backar hem. Så den rätta tiden är nu. 

Det är här IGC kommer in i bilden. Här finns tiden, erfarenheten och ett brinnande engagemang för innovation och produktutveckling. Med effektiva och beprövade metoder så optimerar ni chansen till en världssuccé eller minimerar risken att slösa bort tid och pengar på en idé utan affärspotential.

IGC erbjuder


Innovationsledning

Vi hjälper dig att förstå kundernas framtida behov, att identifiera nya affärsmöjligheter och att utforma lönsamma kundupplevelser.

Projekt- och produktledare
Vi finns där när du behöver snabb handfast hjälp.

Workshops
Vi ger dig introduktion till innovationsarbete, nulägesanalyser och praktiska verktyg. Till exempel Lean Startup, Agila metoder och Tjänstedesign